نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

مخالفت انگلیس با طرح معامله قرن

مخالفت انگلیس با طرح معامله قرن نخست‌وزیر انگلیس ضمن اعلام مخالفت با طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال سی درصدی کرانه باختری، آن را نقض قوانین بین‌المللی توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۴ - ۲۸ خرداد ۱۳۹۹ - 2020 June 17
کد خبر: ۴۶۵۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه مخالفت‌های بین‌المللی با طرح رژیم صهیونیستی برای اشغال بخش‌های بزرگی از کرانه باختری، این بار «بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس از ضدیّت لندن با شکل کنونی این طرح خبر داد.

 

به نوشته خبرگزاری «آسوشیتدپرس» جانسون طی سخنرانی در پارلمان انگلیس در پاسخ به سوالی درباره احتمال اعمال تحریم بر رژیم صهیونیستی در صورت اشغال مناطق شهرک‌های صهیونیست‌نشین در کرانه باختری، گفت: «معتقدم چیزی که اسرائیل پیشنهاد داده، نقض قوانین بین‌المللی است».

 

وی همچنین تصریح کرد: «ما قویاً با آن مخالفت کرده‌ایم. ما عمیقاً به راهکار دو دولتی باور داریم و به تلاش برای رسیدن به آن نیز ادامه می‌دهیم».

 

رژیم صهیونیستی قصد دارد با حمایت‌های دولت آمریکا، ۳۰ درصد از کرانه باختری فلسطین را به قلمرو خود ملحق و آن را رسماً اشغال کند. مقامات و گروه‌های فلسطینی این اقدام را بخشی از طرح ضد فلسطینی آمریکا موسوم به معامله قرن می‌دانند و به همین دلیل خواستار قطع همکاری با آمریکا و اسرائیل هستند.

 

پیش از این نیز برخی منابع صهیونیست گزارش داده بودند که تعدادی از سران کشورهای مهم اروپایی طی روزهای اخیر نامه‌های شخصی به «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ارسال کرده و از او خواستند که درباره موضوعات فلسطینی فقط مطابق با قوانین بین‌المللی عمل کند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار